Skip to main content

Апел за доброволци към Инициатива „Правосъдие за всеки“

Здравейте, свободни хора!Тъй като ходът на съдебната реформа беше забавен недопустимо при постигането на минималистичен консесус в Парламента на 23 юли, по закона за гражданското участие в държавната власт, ние инициараме учредяването на Национална гражданска инициатива „Правосъдие за всеки“ на 6 септември от 12:00 до 15:00 в музеен център Тракарт, Пловдив. Целта е да окажем силен обществен натиск като стартираме кампания за събиране на подписи за 7-те ключови идеи за съдебна реформа, във всички градове на страната. Вижте повече тук: www.pravosadiezavseki.com/7idei.

Паралелно ще организираме изпращане на писма до всички народни представители. Ако желаете да участвате в кампанията по събирането на подписи, организиране на събития във вашия роден град, или да помогнете по какъвто и да било друг начин, моля оставете Вашите контакти тук и координаторите от Инициативата съвсем скоро ще се свържат с Вас.

Линк към формата за доброволци

Може да намерите повече информация за събитието на 6 септември тук: https://www.facebook.com/events/684447081655279/

Споделете този апел и с други ваши приятели и съмишленици в страната и чужбина. Благодарим Ви за активното участие и подкрепа. Без всеки един от вас не бихме могли да се справим!

Екипът на Инициатива „Правосъдие за всеки“

* Required