Skip to main content

Независим съд – свободна държава!

By 08.04.2019март 23rd, 2021Новини, Събития

Независим съд–свободна държава!Инициатива „Правосъдие за всеки“

и БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

организират форум под надслов

Независим съд – свободна държава!

За правото и справедливостта

Форумът ще се проведе на 17 април 2019 г. от 10 до 13 ч. в София Хотел Балкан.

Независимият съд е един от трите стълба на демокрацията, заедно със свободното избирателно право и свободата на изразяване на мнение. Този крайъгълен камък е поставен под голяма опасност през последните няколко месеца. Обществото ни предстои да плати висока цена, ако не се предприеме нещо спешно, така че да се върнем в правилната посока.

Гост на събитието и говорител ще бъде председателят на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов.

Ако сте загрижени за независимото правосъдие и считате това за ваша ценност, това събитие е от изключителна важност за вас!

Нека свалим покрива на Правосъдието, който олигархията старателно е поставила, за да настани там „джакузито и сауната“ на властта си!
ИПВ започваме серия от събития с акцент независимо и обективно правосъдие и гарантиране на конституционно установените права, като първото събитие ще е публична лекция на председателя на ВКС съдия Лозан Панов по случай Деня на юриста и 140 години от приемането на Търновската конституция. Продължаваме със следващи събития и подготовка на нова гражданска инициатива за реформи в съдебната система, които да включват промяна на структурния и управленски модел на Прокуратурата и ВСС.
Нуждаем се от вашата подкрепа с дарения и лично участие! В една медия, свързана пряко с един мастит олигарх – депутат, написаха, че ни издържат олигарси. Не, издържаме се сами и с ваша помощ, така е било три години и половина, и за всички наши събития, така ще бъде и занапред. Затова имаме нужда от помощ в тази си важна мисия!

Проектобюджетът за това събитие е около 3500 лв.
Вижте как даренията ви могат да ни достигнат по банков път или в PayPal и ePay -> https://pravosadiezavseki.com/dareniya/